Designtekst.nl op Libelle ZomerweekGenoeg van uw kale muur!

06 mei 2009 07:00

DE BINDERIJ - Designtekst.nl, voor al uw interieur- en decoratiestickers voor uw huis. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan voor de huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of eetkamer. Dertig kleuren folie's of een sjabloon voor ruwe ondergrond.


Op dit moment zijn interieur- en decoratiestickers razend populair en daar heeft designtekst.nl op geantwoord. Met een ruime keuze van een afbeelding uit verschillende categorieën in dertig kleuren. Of de mogelijkheid van een sjabloon waarmee u in uw eigen kleur verf de afbeelding kunt tamponneren. Een muurdecoratie is nu nog aantrekkelijker dan ooit tevoren! De website ziet er professioneel uit en komt voort uit meer dan zeventien jaar ervaring in de branche. Nu hebben Bob Willemsen en Arno Doeswijk de stap gemaakt naar een landelijk concept waarmee ze met een goede prijs- kwaliteitsverhouding een mooi product leveren om uw interieur te verfraaien. Met behulp van een duidelijke instructiefilm voor zowel kleurenfolie als sjabloonfolie, is het nu mogelijk om het aanbrengen van een interieursticker zelf goed toe te passen op uw muur of meubel. Door de vele keuzemogelijkheden is het niet alleen leuk en hip voor uw woonkamer maar ook stijlvol voor de kinderkamer.
Designtekst.nl staat dit jaar ook op de Libelle Zomerweek waar de klanten direct van acties kunnen profiteren. Designtekst.nl is te vinden in stand 3.353. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op www.designtekst.nl.
Bob Willemsen
Deco Top Vorm
De Binderij 9
1321 EE Almere
036-533 85 51
www.decotopvorm.nl
info@decotopvorm.nl