Dierensuper opent op MarkerkantEnorme keuze en voordeel bij Jumper

01 juli 2009 07:00

MARKERKANT - Onder grote belangstelling is afgelopen woensdag de nieuwe dierensuper Jumper geopend op bedrijventerrein Markerkant 10-06. Naast de MegaPraxis (tegenover benzinestation Esso) kunnen Almeerders terecht in een dierenspeciaalzaak met de prijzen van een supermarkt.


"We zijn een dierenspeciaalzaak met de prijsstelling van een discount", zegt bedrijfsleider Fred Veldhoen. Overal in het land hebben wij vestigingen en nu dus ook in Almere. We hadden al een filiaal in Lelystad, waar veel Almeerders komen. Die kunnen nu dus dichter bij huis terecht."
Overal in het land slaat de Jumper-formule enorm aan. "Vroeger had je kleine doe-het-zelfwinkels die langzaam overgingen in bouwmarkten. Diezelfde ontwikkeling is nu aan de gang bij dierenwinkels", legt Veldhoen uit. "Wij verkopen alle artikelen die ook in de dierenspeciaalzaak te koop zijn, maar dan tegen supermarkttarief en vaak ook nog in grootverpakkingen. Dat levert de klant voordeel op. In ons assortiment zitten dus ook de premium-merken als Royal Canin en Eukanuba, maar ook de merken die in de supermarkt staan. We bieden een enorme keuze, want we verkopen uiteraard ook levende dieren."
Een ander voordeel is dat bij Jumper auto's gratis kunnen parkeren. Veldhoen: "Omdat we veel met grootverpakkingen werken, is dat wel plezierig. Wie altijd moet slepen met kattenbakgrit weet waarover ik spreek."
Afgelopen woensdag opende Jumper officieel de deuren. De publieke belangstelling was direct groot. Veel klanten maakten gebruik van de bon uit deze krant waarmee vijftien procent korting kon worden verkregen. "En zo brengen we elke maand een folder uit met bijzondere aanbiedingen", besluit Veldhoen.

Jumper

Markerkant 10-06
Almere
036-5298400
www.jumper.nl