Difference4you maakt gebruik van reiki en yoga"De mens staat centraal"

08 april 2009 07:00

LITERATUURWIJK - Re-integratiebureau/jobcoach-organisatie Difference4you groeit als kool door de unieke aanpak waarop zij mensen begeleidt. Eigenaresse Regina van Amson, Reikileraar, biedt cliënten op verzoek deze extra service.


"Reiki en/of meditatie gaat heel goed samen in een re-integratie of job-coach-traject. Bovendien is het spirituele en zakelijke, in mijn opinie, prima met elkaar te verbinden." Het is bewezen, dat vooral de doelgroep 'langdurig' werklozen en mensen met een beperking veel stress ondervinden en weinig zelfvertrouwen hebben, maar ook op het werk wordt er steeds meer verwacht van de medewerker. Van Amson: "Mijn ervaring is, dat mensen door reiki en yoga rustiger worden en positiever in het leven staan. Dat kan weer van pas komen wanneer ze op zoek zijn naar werk."
De aanpak van Difference4you spreekt steeds meer mensen aan. "Ik ben deze maand verhuisd naar een groter pand. Dat was echt nodig, want ik groeide uit mijn jasje."
Als jobcoach helpt Van Amson ook mensen die via de AWBZ of IRO weer aan de slag willen gaan. Bij Difference4you staat de mens staat centraal. Ze moeten weer de regie over hun leven nemen. De kans is groot dat ze dan ook slagen op andere gebieden, zoals werk.
Door de groei heeft Van Amson binnenkort haar eerste medewerkster, Janelle Sallons. "Ik wilde graag iemand die symbool staat voor mijn dienstverlening. Janelle is 29 jaar, neuropsycholoog en heeft een beperking. Ze maakt gebruik van een scootmobiel en aangepaste auto. Via de IRO is ze bij mij terecht gekomen. "Het is echt een kanjer."

Difference4you

Binderij 65J
1321 EC Almere
036-5367220
www.difference4you.nl