DigiDaantje: maakt moeilijke dingen makkelijk!

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - 'Gewoon slim met geld', is het credo van de door GeldXpert opgezette website www.digidaantje.nl. DigiDaantje geeft op een eenvoudige manier uitleg en inzicht in een breed scala van financiële producten, variërend van hypotheken tot spaarvormen en verzekeringen.


Op een leuke en begrijpelijke manier wordt de bezoeker door alle informatie over hypotheken en andere financiële producten geleid. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een vraag- en antwoordspellen, toegespitst op de financiële situatie van de bezoeker. Het is een onderhoudende en effectieve combinatie van informatievoorziening en dienstverlening. Het leidt tot oplossingen voor financiële vraagstukken waar de consument vaak nog niet eerder bij heeft stil gestaan.
"Het is een voor de branche unieke en nieuwe manier van dienstverlening", legt Andre Wolfs van GeldXpert Nederland uit. "We willen duidelijkheid scheppen in de veelheid in financiële producten en de consument in staat stellen om op een eenvoudige manier zijn maandlasten te verlagen, meer rente te krijgen op zijn spaargeld of te besparen op verzekeringen."
Eén van die services is bijvoorbeeld de hypotheekbewaking. Wolfs: "Digidaantje bewaakt continu je hypotheek. Kan je besparen op je maandlasten, dan ontvang je daar automatisch bericht over. Wij zijn hiermee de eerste in de markt met deze gratis service van DigiDaantje. Dat voordeel kan aardig in de papieren lopen."
DigiDaantje is dé plek voor mensen die slim met hun geld om willen gaan en willen besparen op hun maandlasten.

Over GeldXpert

DigiDaantje is een initiatief van GeldXpert, dé onafhankelijke expert voor geldzaken. De adviseurs van GeldXpert geven persoonlijk, deskundig, transparant, realistisch en bovenal laagdrempelig advies over alle financiële zaken: hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen en pensioenen.
www.digidaantje.nl
www.geldxpert.nl