Dineren, kletsen en netwerken

08 maart 2010 08:00

STAD CENTRUM - De eerste netwerkbijeenkomst van Bites & Business Almere die de kersverse citycoördinator Sandra Biets organiseerde in Almere, is geslaagd. Twintig ambitieuze vrouwen kwamen afgelopen woensdag samen in Restaurant Waterfront om tijdens een heerlijk driegangenmenu met gelijkgestemden in contact te komen. Dineren, kletsen en netwerken, helemaal anno 2010.


Het was al de derde keer dat Bites & Business in Almere plaatsvond, maar de eerste keer dat het geheel in handen was van de lokale organisator Sandra Biets. "Het was een heel geslaagde avond, dankzij de steun van Cathelijne van den Bercken en Claudia Coone." Cathelijne brainstormde als fijnproever met de keuken over wat de dames voorgeschoteld zouden krijgen en Claudia hielp met andere praktische zaken voor de netwerkbijeenkomst voor vrouwen.
Bij Bites & Business kunnen vrouwen in loondienst en vrouwelijke ondernemers met andere "leuke vrouwen", zoals Marijke Krabbenbos, oprichtster en grondlegger van Bites & Business zegt, ontmoeten. Dineren, kletsen en netwerken, alleen dan helemaal anno 2010. Jeanette Waterval: "De sfeer was heel goed; ik heb leuke gesprekken gevoerd en ben blij dat ik geweest ben." Of ze ook nieuwe klanten voor haar bedrijf heeft ontmoet, weet ze nog niet. "Ik merkte dat velen nog niet gehoord hadden van cosmetische acupunctuur. Maar," vervolgt ze lachend, "daar heb ik natuurlijk veel over kunnen vertellen. Dat draagt ook bij aan naamsbekendheid voor mijn bedrijf."

Prijsuitreiking

Na het hoofdgerecht konden de dames nog een prijs winnen, die het bedrijf ikwilpubliciteit beschikbaar stelde. Alle visitekaartjes gingen in een schaal en de bijna jarige Zulema Gilliot van Gimst trok met de ogen dicht de gelukkige winnares: Claudia. Zij kreeg uit handen van Linda Graanoogst een gratis cursus Persberichten Schrijven. Claudia reageerde enthousiast: "Precies wat ik nodig heb om mijn bedrijf nog bekender te maken!"
Na het nagerecht tafelden de vrouwen nog na tot diep in de avond. Na afloop, citycoördinator Sandra: "Ik ben heel tevreden; iedereen heeft echt genoten."