Disneyland® ParisProfiteer nu van een extra korting van € 17,50 via uw krant!

16 juni 2010 07:00

Ga met het hele gezin naar Disneyland Paris! Voor een bezoek aan Disneyland Paris hebben wij een speciale aanbieding voor u. Tijdens een 3- daags verblijf ontvangt u 50% korting op de 2e nacht. Wilt u één of twee dagen langer verblijven, dan geldt de 4=3 actie, of de 5=4 actie, waarbij u één dag helemaal GRATIS krijgt. Speciaal voor u, als lezer van deze krant, krijgt u naast deze actie nog een extra korting van € 17,50 per boeking! In Disneyland Paris kunnen u en uw gezin genieten van de spectaculaire attracties en de prachtige parades. U verblijft in de nabij gelegen accommodatie Résidhome Prestige, in een studio of appartement, op ca. 4 kilometer van het attractiepark. Een 2-daags verblijf, inclusief verblijf in een studio of appartement en beide dagen entree voor beide parken, boekt u al vanaf slechts € 122 p.p. o.b.v. 5 personen. En als u boekt met de speciale actiecode AL87001 krijgt u nog eens € 17,50 korting per boeking extra kado!


Beleef de magie!

Disneyland Paris is de plek waar dromen van kinderen werkelijkheid worden! Dé plaats waar u Mickey Mouse, Donald Duck, Sneeuwwitje, Winnie de Pooh en al die andere bekende Disney® figuren kunt ontmoeten. In de verschillende landen van Disneyland Paris kunt ugenieten van alle mooie en spannende attracties. In het Walt Disney Studios® Park kunt u o.a. een ritje maken in de Crush Coaster van Finding Nemo®. En durft u in de nieuwste attractie The Twilight Zone Tower of Terror® te stappen? Omdat 1 dag in dit geweldige park natuurlijk veel te kort is en u ook het bruisende centrum van Parijs niet mag missen, is een verblijf nabij Disneyland Paris ideaal!
Résidhome Prestige Val d'Europe

Op ca. 4 km van Disneyland® Paris en ca. 25 km van Parijs vindt u het appartementencomplex Résidome Prestige Val d'Europe. Met de metro (RER lijn A) bent u in ca. 5 minuten in het park en ca. 40 minuten in het centrum van Parijs. De accommodatie beschikt over een receptie, lift, twee bagagekamers, bar, ontbijtruimte en terras (in de zomer). U verblijft in een studio (2 personen) of appartement (4 of 5 personen).
AANKOMSTDATA LR 26.098

Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 21 juni t/m 31 december
2 dagen normaal vanaf € 122
3 dagen normaal vanaf € 150
4 dagen normaal vanaf € 190
5 dagen normaal vanaf € 228
Prijzen zijn per persoon, op basis van 5 personen.
Inclusief: verblijf in een studio of appartement, verzorging op basis van logies en alle dagen entree tot beide parken.
Exclusief: vervoer, niet genoemde maaltijden, reis- en annuleringsverzekering, Calamiteitenfonds € 2,50 en reserveringskosten € 17,50 per boeking (verplicht).
Boeken en informatie

Typ in uw internet browser www.kras.nl/LR26098. Kies uw vertrekdatum, bekijk de prijsberekening, klik hierop, ga naar BOEK NU en voer de actiecode AL87001 in bij stap 1 'Uw Vakantie' van het boekingsproces. Of bel: 0900-9697 (15 cpm) o.v.v. reisnummer LR 26.098 en actiecode AL87001