Dompeling Mode is vernieuwd en verjongdMerk- en maatkleding voor iedereen

18 maart 2009 08:00

STAD CENTRUM - De modezaak van Dick Dompeling aan het Stadhuisplein heeft een metamorfose ondergaan. De rechterkant van de zaak oogt jong en uitdagend, de linkerzijde biedt als vanouds merkkleding voor iedereen die graag goed gekleed gaat, zakelijk of privé.


"Sommige klanten vragen ons wanneer de vloerbedekking komt", lacht Nelly Dompeling, "maar die komt niet, nee - aan deze kant van de zaak hebben we ervoor gekozen om het beton zichtbaar te houden, wel zit er een glanzende laklaag op." Het oogt stoer en de kleding aan die kant van de zaak spreekt dan ook vooral jonge mannen aan. "Ook andere leeftijdsgroepen kopen hier," vult Dick Dompeling aan, "met name kleding voor 'casual Friday'."

Maat 46 tot en met 58-60

"Voor alle maten en smaken is bij ons kleding te koop. Er is veel keuze op dit moment in de winkel, veel nieuwe voorjaarscollecties zijn binnen. Het is verstandig om regelmatig binnen te lopen. Er komt steeds nieuwe aanvoer."
Wie zich vooraf wil oriënteren: op de website staan links van alle aangeboden merken. Dompeling verhuurt ook gelegenheidskleding en maakt desgewenst kleding op maat, waarvoor de klant zelf keuzes maakt uit stoffen en kleuren. Ook daarover informatie op de site, waar men ook kan lezen op welke drie manieren een stropdas geknoopt kan worden.
Dompeling is open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur, donderdag koopavond van 18.00 tot 21.00 uur.
Dompeling Mode
Stadhuisplein 23
1315 HS Almere
036-5303262
www.dompelingmode.nl