Dorische muziek Johan Onvlee in Avanti

20 november 2009 08:00

HAVEN - Johan Onvlee, bekend van het tv-programma 'Man bijt hond' geeft zondag 29 november een concert in Avanti aan de Kerkgracht 4 in Haven.


Johan Onvlee is componist en vertolker van muziek die wordt gespeeld op basis van de Dorische toonladder, die in het oude Griekenland werd gebruikt. Johan deed hier zelf onderzoek naar, geeft lessen en workshops en na lange tijd weer eens een volledig concert, waarop hij nieuw werk zal laten horen.
Het publiek dat die middag naar Avanti komt, wordt verzocht om bloemen mee te brengen als decoratie tijdens de voorstelling. Na afloop is het de bedoeling dat iedereen naar huis gaat met andere bloemen dan hij of zij meebracht. 'Aandacht voor elkaar' is dan ook de titel van het concert. Johan zal het publiek vanaf 14.00 uur laten genieten van de rustgevende, melodische klanken, die de welstand van geest en lichaam bevorderen. Het concert zal afgewisseld worden met uitleg over de muziek. Het concert duurt tot 16.30 met een eventuele uitloop naar 17.00 uur.
Kaarten kosten in de voorverkoop acht euro en aan de zaal tien euro. Reserveren kan per mail: concertjohanonvlee@live.nl.