Dressroom Bruidsmode in vernieuwd pand

21 januari 2009 08:00

ALMERE - Dressroom Bruidsmode is na de brand helemaal vernieuwd aan de Ambachtsmark 63 in Haven. "Onze zaak in bruidsmode, avondkleding en feestkleding bestrijkt maar liefst een oppervlakte van 500 m2", zegt mede-eigenaar Fred Nolta.


Samen met mede-eigenaren Jan Hermanns en René Koopmans leidt Nolta deze gloednieuwe zaak. "We hebben een heel brede en complete collectie, " zegt Nolta tevreden, "want naast kleding voor de bruid, bruidegom, bruidskinderen, en alle andere familieleden, kunnen we in ons eigen atelier kleding aanpassen, vermaken én ontwerpen." Dressroom Bruidsmode biedt naast bruidsmode avondkleding, lingerie, schoenen en accessoires. Een gepast bruidsboeket hoort ook tot de opties.

Themafeest

Nieuw bij Dressroom Bruidsmode is de collectie feestkleding. "Stel dat je een themafeest hebt en je wil als Elvis verkleed gaan, dan maken wij dat op maat. Met pruik en al." De zaak aan de Ambachtsmark 63 heeft bovendien eigen visagisten en kappers.
Nolta startte vorig jaar met familie De Neef een feest- en partycentrum: Het Plein 19. "Daardoor kunnen we bruidsparen alles bieden."
Op de website www.dressroom.nl zijn diverse modieuze bruids- en avondjurken en prachtige pakken voor heren te zien. "Bij bruiden is het merk Modeca zeer geliefd, voor heren Kimo. Maar als je liever de stof wil voelen en wil ervaren hoe het staat, ben je van harte welkom", zegt de eigenaar uitnodigend.
Dressroom Bruidsmode

Ambachtsmark 63
1355 EE Almere
036-5400996
www.dressroom.nl