Drogisterij Meeuwsen winnaar Crest Award 2008

24 september 2008 07:00

ALMERE - Drogisterij Meeuwsen is uitgeroepen tot de winnaar van de Crest Award 2008. De Crest Award is een prijs van waardering voor de zelfstandige drogist.


De combinatie van een breed assortiment merkproducten, deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers, uitstekende service, sfeer en uitstraling bepaalde dat de winkels van Meeuwsen in Flevoland als winnaar uit de bus kwam. Meeuwsen en haar medewerkers zijn 'apetrots' op de Award.
Drogisterij Meeuwsen heeft vestigingen in Almere, Emmeloord en Lelystad en is een echt familiebedrijf dat al ruim vijftig jaar bestaat, waarvan veertig jaar in Flevoland. Kennis over geneesmiddelen is gewaarborgd doordat de drogisterijen gecertificeerd zijn. De productkennis bij de gediplomeerde drogisten en assistent-drogisten over haarkleuring en - verzorging, vitamines, voedingssupplementen en luxe cosmetica is hoog.
De klant staat al vijftig jaar centraal bij Drogisterij Meeuwsen. Juist dat heeft een grote rol gespeeld bij de toekenning van de Crest Award. De externe klantbenadering door het klantenpas-systeem, het exclusieve voordeelbonnenboekje en de folder zijn als 'zeer effectief' beoordeeld. Extra activiteiten zijn in de filialen van Meeuwsen gepland om de award samen met de klanten te vieren.