Dromenrijk maakt woningen bereikbaar voor iedereenDroomhuis met subsidie in Poort

15 juli 2009 07:00

HOMERUSKWARTIER - Dromenrijk is één van de projecten die in het kader van de prijsvraag 'IkbouwmijnhuisinAlmere' is geselecteerd. Het plan is inmiddels in de verkoop. In het nieuwbouwproject Dromenrijk kan een keuze gemaakt worden uit chique herenhuizen, comfortabele appartementen of prachtige beneden-bovenwoningen voor starters.


En dat in een omgeving die álles mee heeft, namelijk in Almere Poort, het stadsdeel dat een uitstekende ligging heeft en vele voorzieningen krijgt. De herenhuizen hebben onder andere twee woonlagen met volwaardige tweede verdieping (of zonder tweede verdieping), vrije beukmaat van 3,90 meter tot en met 6 meter, bruto vloeroppervlak van circa 78 m2 tot en met 170 m2, veel keuzemogelijkheden zoals uitbouw, erker, toren, dakkapel, dakraam, enz., kleurkeuze voorgevel uit vier basiskleuren, veel indelingsopties, vier kamers (vanaf beukmaat 4,50m), parkeerplaats op eigen terrein of in de buurt, grote tuin met zon, workshops met Lodewijk Hoekstra, indien gewenst, hulp van www.digidaantje.nl en de makelaar.
De appartementen hebben onder andere twee slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken, praktische berging, apart toilet, terras of balkon op het zuiden, bruto vloeroppervlak van ca. 75 m2 tot en met 77 m2, entreehal met lift, parkeren in de buurt, workshops met Lodewijk Hoekstra, indien gewenst hulp van www.digidaantje.nl en de makelaar.
De prijzen van de appartementen zijn vanaf 149.900 euro; de eengezinswoningen zijn te koop vanaf 163.600 euro.

Nieuw woningtype

Naast de appartementen en de Herenhuizen is er in Dromenrijk onlangs een nieuw woningtype geïntroduceerd, namelijk de Beneden-BovenWoningen. Dit zijn complete eengezinswoningen op een mooie locatie, voorzien van een ruime woon- en eetkamer, een eigen tuin of riant dakterras, twee slaapkamers en een eigen (fietsen)berging en parkeerplaats. Vanaf 149.900 euro v.o.n.. Een informatieavond volgt op woensdag 22 juli. Voor meer informatie, ook over de Droomsubsidie: www.wonenindromenrijk.nl of de makelaars Vlieg: 036-5335224 of Schoeman: 036-5486426.