Drukkerij Snel twintig jaar in Almere

13 december 2009 08:00

MARKERKANT - Deze maand kijkt Johan Snel (66) terug op twintig jaar bedrijfsactiviteit in de Almeerse grafische wereld. Er zijn particulieren in Almere die hun hele levensloop bij hem 'hebben laten drukken': trouwkaarten, geboortekaartjes en bijzondere uitgaven.


"Zowel zakelijk als particulier kan iedereen bij ons terecht, voor een heel breed pakket aan grafische oplossingen", vertelt Johan Snel, die zelf nog maar één dag per week in de zaak te vinden is. "Onze kracht is snelheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Men kan ons betrekken bij de voorbereiding en het ontwerp van een product, bijvoorbeeld een logo, huisstijl, visitekaartjes of bedrijfsbrochure. Sommige producten kunnen we binnen vier uur leveren."

Open huis

Het is bedrijfsleider Ruben Vink die het gezicht van de zaak is geworden. Hij voelt zich er helemaal thuis, want: "Hoewel de zaak qua oppervlakte niet groot is, is bijna alles hier mogelijk!" geeft hij enthousiast aan. "Onze kracht ligt in flexibiliteit en grote grafische vakkennis. Wij kunnen dezelfde service leveren als een reclamebureau, maar tegen een veel gunstiger tarief. Deze maand drukken we veel kerst- en nieuwjaarskaarten, vaak eigen ontwerp wat ook voor geboorte- en trouwkaarten mogelijk is."
Op de woensdagen 16 en 23 december is er, van 14.00 tot 17.00 uur, open huis voor mensen die willen kennismaken met de mensen en mogelijkheden van drukkerij Snel. Jubileumaanbiedingen zijn te vinden op de website www.drukkerijsnel.nl.
Open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.15 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.30 uur.

Drukkerij Snel

Markerkant 12-06 20
1314 AK Almere
036-5344843