Drukte bij Almere zaken Bitterballen BorrelFile-vorming bij lancering Almere zaken

24 februari 2012 10:44

Tijdens de netwerkbijeenkomst de Almere zaken Bitterballen Borrel in restaurant Boathouse is afgelopen donderdag de eerste editie van Almere zaken gepresenteerd. De belangstelling van het Almeerse zakenleven voor het nieuwe businessmagazine was zo overweldigend dat er op de Noorderplassenweg een file ontstond.


Meer dan 220 ondernemers wilden met eigen ogen zien hoe het nieuwe zakenmagazine eruit zag. Wethouder Ben Scholten van Economische Ontwikkeling nam het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Ron Broertjes, mede-uitgever van het magazine. De wethouder onthulde een canvas-doek van de voorpagina en toonde zich verrast over de enorme opkomst. “ Almere is een stad waar ondernemers de handen uit de mouwen steken. Almere zaken bewijst dat het goed aanvoelt wat er leeft bij ondernemers. Het brengt ondernemers bij elkaar. We zijn ontzettend blij met dit initiatief.”
Ook de aanwezige Almeerse ondernemers toonden zich enthousiast over de eerste editie. Niet alleen werd de frisse strakke vormgeving geroemd, ook inhoudelijk waren de ondernemers enthousiast. Initiatiefnemer Timo Peters van de Bitterballen Borrel keek trots naar de ondernemers die het netwerkevenement gebruikten om contact met elkaar te leggen. “ De samenwerking tussen de Bitterballen Borrel en Almere zaken bewijst dan je elkaar sterker kunt maken. Dat is precies waar het om gaat in het zakenleven.”
Het business to business-magazine Almere zaken wordt uitgegeven door Rodi Media Midden Nederland, ook de uitgever van Almere DEZE WEEK. Almere zaken richt zich op alle bedrijven van de stad, inclusief ZZP’ers. Het volgende nummer van Almere zaken verschijnt op 26 april. Meer informatie: 036-8200240 of www.almerezaken.nl.