Drumpatroon terug in De Meester

07 maart 2012 06:00

STAD CENTRUM - Drumpatroon, in de volksmond bekend als het allerleukste feestje van Almere en omstreken, is terug ‘by dope demand’. Vrijdag 16 maart vindt een nieuwe editie van de dansavonden plaats in poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat 2. Dit maal nemen FS Green, DJ Turne en DJ Game Ova plaats achter de draaitafels.


Vijf jaar na de eerste avond in jongerencentrum Totum is Drumpatroon uitgegroeid tot een ‘household name’ onder het Almeerse uitgaanspubliek. Wat begon met thuisfeestjes met een vriendengroep, groeide uit tot een goedlopend concept in Totum (later De Meester) waarbinnen hiphop de rode draad vormt. Tijdens de uitverkochte dansavonden traden artiesten als Winne en Flinke Namen op. Ook wist Drumpatroon een aantal van hun persoonlijke hiphophelden naar Almere te halen: de Amerikaanse Masta Ace, The Beatnuts en DJ Tony Touch. In 2010 vond Drumpatroon plaats in de vorm van een openluchtfestival waarbij onder andere de Amerikaanse groep M.O.P. op het programma stond.
Terug van eigenlijk nooit weggeweest dus. Voor de eerstvolgende editie in De Meester zijn de DJ’s FS Green, Turne en Game Ova gestrikt. En natuurlijk is de Drumpatroon crew aanwezig.
Drumpatroon duurt van 22.00 tot 03.00 uur. Entree is 5 euro.