Duizendste klant bij Medi-Mere Stad

18 februari 2009 08:00

MUZIEKWIJK - De vrijgevestigde huisartsenpraktijk Medi-Meri aan de Bartokweg heeft vorige week de duizendste klant ingeschreven. De familie Veerman kreeg van huisarts Raymond van der Meijden een bloemetje aangeboden.


"Negen maanden geleden openden we de praktijk aan de Bartokweg", zegt Van der Meijden. "Het is best bijzonder dat we nu al aan duizend klanten zitten. Dit jaar verwachten we dat de praktijk met ruim tweeduizend klanten 'vol' zal zijn."
Medi-Mere is een moderne en dynamische huisartsenpraktijk en staat garant voor professionele, duurzame en persoonlijke huisartsenzorg. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van de praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. Van der Meijden: "We zijn als vrijgevestigden echt een tegenhanger van de Zorggroep Almere. Bij ons krijgen klanten te maken met een vast team. Dat persoonlijke aspect is erg belangrijk. Net zoals vroeger de dorpsdokter. Bijzonder is dan wel weer dat belangrijke paramedici, zoals fysiotherapie, manuele therapie, logopedie en verloskunde nauw met ons samenwerken. Dat is tamelijk uniek.
Medi-Mere heeft momenteel twee vestigingen in Buiten en dus ook aan de Bartokweg in Stad. Later dit jaar opent er een vierde vestiging in Poort.

Medi-Mere Stad

Bartokweg 161
1311 ZX Almere
036-5363707
www.medi-mere.com
stad@medi-mere.com