DuurzaamAlmere.nl is om op te eten

14 maart 2012 06:00

STAD CENTRUM – De winkel DuurzaamAlmere.nl aan het Bordes 3 staat in maart volop in het teken van Eetbaar Almere. Er is een eetbare pluktuin en een eetbare etalage ingericht. Naast gratis acties zijn er allerlei workshops en prijsvragen.


Zo is er de ‘Eetbaar Almere Route’ in het stadhart. Diverse ondernemers hebben in de maand maart leuke acties en aanbiedingen op duurzame producten. Een flyer met kortingsbonnen is op te halen in de winkel. Verder zijn bij de recyclingperrons in Almere vouchers te krijgen die, zolang de voorraad strekt, kunnen worden ingewisseld voor een zak gratis compost bij de winkel DuurzaamAlmere.nl.
Elke woensdagmiddag is er van 14.00 tot 16.00 uur een gratis workshop voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op 14 maart gaat het over een eetbare tuin, op 21 maart is er een proeverij en op 28 maart kan er op natuurlijke manier geknutseld worden.
Er zijn leuke prijzen te winnen, onder meer met een twitteractie. De leukste tweets maken kans op de unieke Smakenwaaier ’30 smaken van Almere’. Ook is er een receptenwedstrijd. Kijk op www.duurzaamalmere.nl.