Easyriders Almere weer van start

04 mei 2011 05:00

LITERATUURWIJK - Motorclub Easyriders Almere heeft de eerste rit van het seizoen er op zitten. Zaterdag 2 april is de club een dag in de provincie Friesland geweest. Zaterdag 7 mei staan leden van de club bij de open dag van het Motorcentrum Almere aan de Binderij 36 om geïnteresseerden meer informatie te geven over het lidmaatschap van de club en hun activiteiten.


Van 10.00 tot 16.00 uur staan de leden met een kraampje met beeldmateriaal van het buitenlandweekend en van de gereden toerritten. Er zullen verschillende activiteiten zijn, waaronder een show van stuntmaniacs in de middag.
Motorclub Easyriders Almere organiseert regelmatig toertochten. Clublid Anita Dieters: “Dat is het leuke van een motorclub; dat er georganiseerde ritten zijn die uitgezet worden door het bestuur. En natuurlijk worden ideeën van leden zoveel mogelijk in de planning mee genomen.”
De eerste rit was “een geweldige start van het nieuwe motorseizoen”, vertelt Anita. “De aftrap was geweldig! Met een heerlijk zonnetje in het gezicht zijn we op weg gegaan naar Friesland. Normaal kom je hier eigenlijk nooit maar dat is het leuke van motorrijden: ergens naartoe te rijden waar je anders niet gauw komt. Het tweede deel van de rit ging langs de prachtige meren die Friesland rijk is. Toen zijn we afgezakt naar Lemmer om vervolgens even het gas open te trekken en via de snelweg weer naar Almere te rijden.”