Echnaton viert jubileum met reünie

03 september 2008 07:00

ALMERE - Dit schooljaar bestaat scholengemeenschap Echnaton 25 jaar. Op zaterdag 20 september zijn daarom alle oud-leerlingen en -medewerkers uitgenodigd voor een reünie.


Deze vindt plaats op het hoofdgebouw aan de Zwolleweg 1 te Almere. De aanvang voor oud-medewerkers is 13.00 uur. Zij kunnen zich opgeven via: echnaton25jaar@echnaton.nl. Oud-leerlingen zijn welkom vanaf 15.00 uur en melden zich via: www.echnaton.schoolpagina.nl.
Ook voor de huidige leerlingen is er een feestprogramma rondom het 25-jarig bestaan. Zij krijgen een spectaculaire sportdag op vrijdag 19 september. Aansluitend staat er in de avond een schoolfeest op het programma. Rector Rob van Westing kijkt vooral vooruit. "Ondanks dat de school van buiten nog steeds herkenbaar is als Echnaton, is hij van binnen compleet vernieuwd. Met 25 jaar ervaring zijn we klaar voor het onderwijs van de toekomst."
Toch zal binnenkort ook de buitenkant van de school een metamorfose krijgen. Binnenkort krijgt de buitengevel een frisse opknapbeurt.