Echnaton weer gestart met kinderfeestjes

29 oktober 2008 08:00

ALMERE - Echnaton-leerlingen zijn er klaar voor: de kinderfeesten van Echnaton. Ouders die een verjaardagsfeestje voor hun kind willen organiseren, kunnen dat doen in samenwerking met openbare scholengemeenschap Echnaton en Plaza Echnaton.


Iedere laatste woensdag van de maand staan de leerlingen klaar voor sport- en spelfeesten in de gymzaal van Echnaton aan de Zwolleweg 1 in Stedenwijk. Leerlingen van Sport, Dienstverlening en Veiligheid verzorgen het kinderfeest Sport & Spel in de gymzaal van Echnaton of op de playground. Lekker sporten, voetballen of juist iets zonder een bal? Gezelligheid, plezier en samen staan voorop bij deze feesten.
Leerlingen van Zorg & Welzijn staan klaar om op de afdeling de kinderen een gezellige middag te bezorgen. Heerlijk frunniken aan haar en nagels? Lekkere koekjes bakken of een klein gerecht koken? Een mooi schilderijlijstje maken of spiegel versieren? Het kán allemaal bij Plaza Echnaton afdeling Zorg & Welzijn.
De kosten voor feestje sport en spel of tutten met make-up zijn vijf euro per kind. Voor meer informatie: Jolanda Roon via mail: j.roon@echnaton.nl of kijk op www. plazaalmere.nl.