Ed Schuurman Hovenier bestaat tien jaar

15 april 2009 07:00

KRUIDENWIJK - Ed Schuurman Hovenier is een klein bedrijf, maar staat daardoor dicht bij de klant. Vanwege het 10-jarig jubileum worden alle klanten verrast met een vrolijk voorjaarsplantje.


Ed Schuurman Hovenier kan benaderd worden voor alle werkzaamheden die in een tuin voorkomen. Dit kan zijn voor het compleet aanleggen van een tuin zoals bestrating, erfscheidingen en vijveraanleg. Of voor het onderhoud van de tuin. Ed Schuurman heeft nu ongeveer honderd tuinen vast in onderhoud.
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij diverse grote hoveniersbedrijven in Amsterdam besloot Ed Schuurman om in april 1999 zijn eigen bedrijf in Almere op te richten. Aanvankelijk begon hij alleen (met zijn vrouw Nancy voor de administratieve ondersteuning), maar na een half jaar verwelkomden zij al het eerste personeelslid. Inmiddels is het bedrijf gegroeid met drie vaste personeelsleden: de broers Nick en Bryan de Leeuw en Mark de Vries zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het bedrijf.
Ook is het bedrijf een erkend Aequor-leerbedrijf en begeleiden ze dan ook diverse stagiaires van onder andere PRO Almere, Groenhorst College en Wellant College.

Ed Schuurman Hovenier

Parelmosstraat 2
1314 MN Almere
036-5332856/06-50662514
info@edschuurmanhovenier.nl
www.edschuurmanhovenier.nl