Een Energiezuinig OK HUIS voor elk budget

17 november 2009 08:00

ALMERE - Wie een nieuw huis wil bouwen heet een bedrag gereserveerd voor de aanschaf van het perceel, de woning, de keuken, de badkamer en de aanleg van de tuin. Maar er moet ook rekening gehouden worden met energielasten. De prognoses wijzen namelijk allemaal op een spectaculaire stijging van die lasten in de nabije toekomst. OK HUIS houdt de maandlasten beheersbaar.


De basis voor een Super Energiezuinige woning van OK HUIS wordt gelegd door een optimale isolatie. De buitenjas is gelijk aan die van traditioneel gebouwde woningen, maar met de thermische binnenjas onderscheidt een OK HUIS zich van andere woningen en is mede daardoor zo Super Energiezuinig. De perfecte isolatie vraagt om een flinke investering, die echter volledig voor rekening komt van OK HUIS.

TESC

In samenwerking met TESC (The European Steelframe Corporation) wordt een groot gedeelte van de nieuwe woning kant-en-klaar afgeleverd. De bouwmethode levert zoveel materiaal- en tijdswinst op, dat daarmee het uitgebreide isolatiepakket wordt gefinancierd. Besparingen op het energieverbruik tot 80% is mogelijk. Maar ook de scherpe instapprijs en de mogelijkheid de nieuwe woning zelf mee te ontwerpen, zijn belangrijke factoren om een OK HUIS te gaan bouwen. De normale bouwtijd van 26 weken teruggebracht naar 10 à 12 weken. En een OK HUIS is ook zeer milieuvriendelijk.
Voor bijna elk budget een Super Energiebesparende en duurzame woning voor de prijs van een traditioneel gebouwde woning!
14 november

Zaterdag 14 november is van 10.00 tot 15.00 uur een team van OK-HUIS aanwezig in de Kavelwinkel in het stadhuis van Almere. Geïnteresseerden kunnen een eigen schets en ideeën meebrengen; een bouwkundig tekenaar maakt geheel vrijblijvend ter plekke een 3-D ontwerp. Maak van de gelegenheid gebruik en kom langs in de kavelwinkel.
Meer informatie: www.okhuis.nl
Flevomeer BV
OK-HUIS dealer West-Nederland,
036 845 26 28
06 536 866 72
west@okhuis.nl