Een glitter- en glamorous kerstdiner bij SpotlightKerst Over De Top!

06 december 2009 08:00

STEDENWIJK - 'Erg Gezellig' presenteert in samenwerking met partycentrum Spotlight een Over De Top Kerst! Een sensatie die niemand mag missen op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 december.


Zoals de naam al doet vermoeden wordt het dit jaar geen gewone kerst maar één vol glitter en glamour met tussen de shows door een verrukkelijk viergangendiner met de heerlijkste dranken.
Diva Karin La Fleur verleent haar medewerking aan deze fantastische avond. Zij bezorgt de gasten een 'over de top kerst' met een prachtige travestie-show. Een avond boordevol fantastische muziek, bruisende showblokken een sfeerverhogende lichtshow en oogstrelende kostuums.
Geniet van het spektakel, de artiesten, de glitter en de glamour. Een DJ die de grootste kersthits afwisselt met de muziek van dit moment. Als afsluiter een fantastische afterparty met een topper van een artiest: Leenderd.
Geniet van elkaars gezelschap, de culinaire traktaties en de swingende party. 'Erg Gezellig' maakt van deze avond een complete, volledig verzorgde en onvergetelijke avond uit voor familie en vrienden.

Reserveer op tijd!

Over De Top Kerst is inclusief een onbeperkt drankassortiment (binnenlands- en buitenlands gedestilleerd). De prijs per persoon is 85 euro, voor kinderen tot en met 12 jaar 42,50 euro. Vroegtijdig reserveren wordt geadviseerd om teleurstelling te voorkomen.
Nog vragen omtrent dit fantastische kerstspektakel? Bel: 020-8458278 of kijk op www.erggezellig.nl. 'Erg Gezellig' wenst iedereen een gezellig en bovenal smakelijk kerstfeest toe!
Spotlight

Amsterdamweg 1
1324 RL Almere
036-5342642
www.spotlight.nl