Een hele avond heerlijk uit

11 februari 2009 08:00

STAD CENTRUM - Bij het Mexicaans-Argentijnse steakhouse El Rey was het afgelopen zaterdag gezellig druk. Twee danseressen dansten een Mexicaanse dans terwijl de gasten genoten van de heerlijke Argentijnse en Mexicaanse specialiteiten.


"Elke zaterdag doen zij een andere dans", legt eigenaar Nordin Lazaari uit over de danseressen. "Zij komen nu elke zaterdag, maar als het goed gaat komen ze binnenkort ook op vrijdag en zondag."
De gasten genoten er in ieder geval van, afgelopen zaterdag. El Rey bereid alle gerechten op authentieke Mexicaanse of Argentijnse wijze. "Al het vlees grillen we op houtskool. Dat proef je echt terug. Verder hebben wij ook de kruiden en salsa's klaargemaakt zoals het hoort. En voor Valentijn hebben we een speciaal menu samengesteld."
Bij El Rey is het ontspannen dineren. Vanaf 16.00 uur is het restaurant geopend voor een goed glas wijn en tapas, daarna kan er tot laat in de avond gegeten worden. Ook natafelen is ontspannen: tot een uur of twee is El Rey geopend. Dat is een hele avond heerlijk uitgaan.

Steakhouse El Rey

(boven Eetcafé De Koning)
Koopmanstraat 3
1315 HD Almere
06-34737190
www.steakhouseelrey.nl