Een hele avond heerlijk uitSteakhouse El Rey opent haar deuren

12 november 2008 08:00

ALMERE - Eigenaar Nordin Laazari heeft er met zijn team hard aan gewerkt en aanstaande vrijdag is het zover: het restaurant bóven Eetcafé De Koning gaat open! "Wij verwachten hét 'midden age restaurant' in Almere te worden," zegt hij, "waar vriendengroepen en stellen voor een prettige prijs samen dineren, maar ook heerlijk kunnen nazitten."


Het beste Argentijnse vlees staat er op de kaart, maar ook de Spaanse namen van de lamsvlees-, kip- en visgerechten lokken. Ook Mexicaanse gerechten: taco's, tortilla's en burritos met alle mogelijke vullingen ontbreken niet. "Een driegangenmenu is er al voor 27,50 euro, voor groepen van meer dan tien personen 25 euro. Lang natafelen is een aanrader. Tijdens het natafelen kan men van de tapaskaart nog heerlijke hapjes bij de borrel bestellen."

Gewichtige vleesgerechten

"Onze kok heeft twintig jaar ervaring en doet niets liever dan lendebiefstukken, entrecôtes en rib-eye steaks van 200, 250 of 300 gram bereiden (op een open houtskoolvuur) naar de wens van de klant: rare, medium of doorbakken. Maar hij is ook goed in sauzen en salades." Op vrijdag 14 november vanaf 16.00 uur staat het personeel klaar om de eerste klanten feestelijk te ontvangen.
Open op dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Op afspraak voor groepen ook overdag.
Steakhouse El Rey
(boven Eetcafé De Koning)
Koopmanstraat 3A
1315 HD Almere
06-34737190 (voor reserveringen)