Een Kinderwens brengt veel teweeg

21 november 2009 08:00

FILMWIJK - Op zaterdag 28 november wordt de workshop 'Kinderwens - Loslaten en vruchtbaarheid' gegeven in de Open Ruimte in Almere. Deze unieke workshop is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die al langere tijd proberen zwanger te worden.

Je leert hoe je de geestelijke en lichamelijke spanning die dit teweegbrengt los kan laten en weer van het leven kunt gaan genieten. Als een zwangerschap op zich laat wachten, levert dat vaak veel spanning en innerlijke strijd op. Verwerking, loslaten en ontspanning zijn belangrijke sleutelwoorden bij het vergroten van de kans op een natuurlijke zwangerschap.
In de workshop werken we met de thema's verlangen, loslaten en ontvankelijk zijn. Er is ruimte om je verhaal te delen. De methodieken die we gebruiken zijn: lichaamswerk, NLP en systemisch werk. Trainer Marjan Born vertelt: "Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te leren luisteren naar hun lichaam en ze bekend te maken met andere wegen die leiden naar een 'natuurlijke' zwangerschap. Dit kan het verschil maken!"
Meer informatie: www.reborn-coaching.nl.