Een Kus voor Evenaar Festival

11 februari 2009 08:00

BUITEN CENTRUM - De meidenformatie Kus is te zien tijdens de derde editie van het Evenaar Festival op zaterdag 30 en zondag 31 mei. Het festival wordt, net als vorig jaar, gehouden op het Evenemententerrein langs de Evenaar, het Noordeindeplein, het Globeplein en het Zuideindeplein.


Zoals elk jaar worden de bezoekers verrast met trendy activiteiten op zowel sportief als cultureel gebied. Het is een ontmoeting van uitersten. Zo staat het Globeplein op zaterdag in het teken van jongeren (DJ contest) en (Flevolands) talent, terwijl langs de Evenaar op het Evenemententerrein de Taptoe gehouden wordt. De beste showband van het Rotterdamse Zomercarnaval 2008 zal zorgen voor een daverend optreden in Caribische sferen. En verder is er speciaal Kidsblok op het podium met een optreden van Kus als hoogtepunt.


30.000 bezoekers

Maar iedereen kan meedoen. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor muzikale optredens, het geven van culturele of sportieve workshops, het huren van een kraam op de Evenaarmarkt en het helpen als vrijwilliger. Het Festival biedt met 30.000 bezoekers talenten een prachtig podium om ieders kwaliteiten te laten zien. Speciale aandacht gaat uit naar Flevolandse talenten.
Het festival is gratis toegankelijk. Toch is het handig om de portemonnee mee te nemen. Dit jaar zal er namelijk extra aandacht worden besteed aan het Kika-fonds.
Voor meer informatie, kijk op www.evenaarfestival.nl.