Een muzikaal rondje

26 november 2008 08:00

Surpriseparty

Vorige week was ik jarig en behaalde ik de leeftijd van 35! Een paar dagen ervoor ben ik verrast door Petra en Winston met een surpriseparty! Veel vrienden en bevriende collega's stonden mij op te wachten in de White Villa Bar in Ede.
Ik werd een paar dagen ervoor gebeld, met de vraag of ik op die zondag naar de studio wilde komen om een liedje in te zingen. Die zou worden ingestuurd voor de toppers in verband met het songfestival, echter had ik met Petra en Winston afgesproken die avond iets te gaan eten voor mijn verjaardag, omdat we er verder niets aan zouden doen. Dit liep dus anders. Petra had het etentje omgezet naar Ede, waar we dus heerlijk met z'n drietjes hebben gegeten! Daarna dus nietsvermoedend naar de studio om mijn klusje te doen. Ik had niets in de gaten en John, mijn vriend en producer vroeg me nog even een bakkie te drinken in de kroeg die daar in het pand zit! De deur ging open en…
SURPRISE! Daar stond iedereen en toen viel het kwartje, jeetje wat ben ik erin gelopen! Maar goed het was een fantastische avond met vele verassingen, waaronder de mooiste wel de videoclip is die Petra en Winston voor mij hebben gemaakt! Helemaal top!
Ook de vele optredens van de bevriende collega's, de DJ-muziek, de hapjes en de vele te gekke cadeaus maakte deze avond onvergetelijk! Op naar de 36… En dat liedje voor de toppers ga ik alsnog inzingen, dus da's wel leuk!
Tot volgende week
Liefs,
Danny Nicolay