Een muzikaal rondje '12 inch race'

24 september 2008 07:00

Afgelopen weekend is er weer de jaarlijkse 12 inch race gehouden in Pijnacker. 'Een 12 inch race?' hoor ik u denken. Ja, een race met alles wat zich op 12 inch wieltjes kan voortbewegen. Een feest om te zien wat er voor creaties worden bedacht. Deelnemers rijden kilometers voor het goede doel en dit jaar waren deze doelen stichting Vonk en stichting De Opkikker. De laatste is gevestigd in Almere, en zet zich in voor langdurig zieke kinderen en verzorgt voor de kinderen en hun familie een leuk dagje uit. Al voor het derde jaar ben ik gevraagd om weer bij de feestavond en bekendmaking van het opgehaalde geldbedrag een optreden te verzorgen. Bijna heel Pijnacker loopt uit voor dit feest en er staan er zo'n vijfduizend mensen te feesten op het plein!
Het bedrag dat wordt opgehaald maakt die feestvreugde extra groot, want ieder jaar wordt de opbrengst meer. Ik kon mijn ogen dan ook niet geloven toen ik zag, dat alle deelnemers bij elkaar dit jaar 138.160 euro bij elkaar hebben gereden! Wat een recordbedrag! Ik vind het super om jaarlijks een bijdrage hieraan te kunnen geven in de vorm van mijn optreden en het is altijd een feest om te mogen doen!
Ik kijk nu al weer uit naar volgend jaar, en stichting Vonk en De Opkikker kunnen weer rekenen op een mooi bedrag om veel goede dingen mee te doen.
Tot volgende week
Liefs,
Danny Nicolay