Een muzikaal rondje Feestje

10 september 2008 07:00

Vorig weekend had ik drie optredens. Ik begon op vrijdagavond in café de Clown in Zaandam, waar ik om kwart over een 's nachts het podium betrad. Wat een gezellig sfeertje daar in de Clown, zeg! Op die zondag erna mocht ik weer deel uitmaken van het evenement Hilversum On Air, dat ieder jaar weer een happening is met de duizenden mensen die daar op af komen. Jammer was wel dat het die bewuste zondag 30 graden was en daardoor natuurlijk eigenlijk te warm om met duizenden mensen op elkaar te gaan staan en te feesten. Maar goed, de sfeer was top en ik heb mij weer erg vermaakt. Evenals het publiek!
Daarna even naar huis om te douchen, wat eten, mijn vrouw ophalen om samen richting Purmerend te rijden, waar die middag en avond het jaarlijkse KoePop evenement werd gehouden. Voor mij hadden er al vele collega's op het podium gestaan waaronder Lesley Williams en de Almeerse Ramon Beense. Ik stond er om half acht 's avonds en na mij traden Dario en Wolter Kroes nog op. Er stonden zeker vijfduizend mensen op de koemarkt! Wat een feest, wat een feest!
Wat ben ik toch een bevoorrecht mens dat ik al deze leuke dingen mag meemaken. Het leven is bijna altijd één groot feest!
Tot het volgende feest!
Liefs,
Danny Nicolay