Een muzikaal rondje IJspret

21 januari 2009 08:00

Het is denk ik weinig mensen ontgaan dat we na twaalf jaar weer konden schaatsen in Nederland. Ook wij hebben veel dagen op de schaats gestaan. We waren uitgenodigd bij vrienden die aan de Noorderplassen wonen. Vanuit hun huis stap je zo het ijs op en kon je prachtig schaatsen. Er was ook warme chocomel, broodjes met rookworst en allerlei andere lekkernijen voor de innerlijke mens.
Ook had iedereen bouwlampen en vuurkorven neergezet zodat er ook 's avonds flink kon worden doorgeschaatst, wat we dan ook met veel plezier gedaan hebben.
Afgelopen zondagmiddag zijn we met het mooie weer het Gooimeer op geweest en dat was echt super! Winston vond dat wel heel bijzonder, want voor zijn gevoel schaatste hij nu op de zee! Daarna zijn Petra en Winston nog even teruggeweest naar de Noorderplassen, waar ik moest afhaken om op te treden in het PSV-stadion voor reismaatschappij Corendon, die daar de nieuwe reizen presenteerde voor dit nieuwe jaar. Een leuke ervaring om in zo'n groot stadion te staan. Het was er erg druk en gezellig en had ik de eer om een geheel verzorgde reis te verloten, en iemand erg blij te maken! Wat heb ik toch een mooi wak, uuuh ik bedoel vak.
Tot volgende week
Liefs,
Danny Nicolay