Een muzikaal rondje Kerst

24 december 2008 08:00

Deze week is het Kerstmis en dat vind ik altijd een heerlijk feest! Ik heb jarenlang gewerkt met kerst maar na een gebeurtenis in mijn leven heb ik dit afgeschaft en werk ik niet meer op de twee kerstdagen en oud en nieuw, tenzij mijn gezin erbij kan zijn.
Ik werk alleen op kerstavond, en dit jaar treed ik op in Café Cheers. Nee, de kerstdagen zijn me heilig. Eerste kerstdag vieren we met onze ouders: cadeautjes aan elkaar geven, lekker eten en gezellig samen zijn. Op de tweede kerstdag lekker met z'n drietjes thuis, fijn uitslapen en in de middag wat leuks doen! Ja, het is wat cliché maar het is toch wel de gezelligste tijd van het jaar (voor de meeste mensen).
Jammer genoeg is het niet voor iedereen leuk. Ik denk dan aan de mensen die alleen zijn, ziek zijn, of de mensen die iemand in deze periode verloren hebben. Voor deze mensen zijn deze dagen dan ook vaak extra zwaar. Maar goed, ik hoop toch dat een ieder op zijn manier een klein beetje geniet van de gezelligheid die er heerst met de kerst of een beetje gezelligheid krijgt aangereikt! Laten we in ieder geval aan elkaar denken en er voor iedereen een topkerst van maken!
Vanaf mijn kant dus iedereen een vrolijk kerstfeest toegewenst!
Tot volgende week!
Liefs,
Danny Nicolay