Een muzikaal rondje met Danny Nicolay

15 juli 2008 13:26


Tot volgende week
Liefs,
Danny Nicolay

Animatieteam

Zoals alle kinderen in Flevoland heeft ons zoontje Winston nu ook vakantie en dient het entertainmentgehalte thuis te worden opgeschroefd naar een hoger niveau.
Want ja, hij is enigst kind en vraagt de nodige aandacht. Dus hele schema's, vriendjes en vriendinnetjes worden uit de kast getrokken om Winston een leuke vakantie te bezorgen. Mijn vrouw Petra is hoofd-entertainment en verzint altijd wel iets leuks om te doen, met daarbij de ondersteunde taken voor opa en de twee oma's. Op dinsdag is Winston bij opa en oma die dan gedurende de hele vakantie iets leuks gaan doen, op vrijdag is hij bij de andere oma, die op haar beurt ook weer iets leuks doet en de overige dagen doe ik het.
Maar vooral Petra doet de animatie. We zouden zo een animatieteam op een camping kunnen beginnen… Tennissen, zwemmen, een spelletje doen op de Playstation, naar de kermis, naar de waterskibaan, naar de film… Jaaaaa, die kids zijn veeleisend tegenwoordig.
Maar goed, we hebben er één. Als vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt op vakantie zijn en hij loopt met zijn ziel onder z'n arm, dan ga je wel wat doen om het hem naar de zin te maken. Uiteindelijk gaan we straks ook tien dagen weg met vrienden die vier kinderen hebben: Thom, Gwen, Mick en Lynn die dan de animatietaken van Petra, opa en de oma's en mijzelf overnemen… Eindelijk…
Vakantie!