Een muzikaal rondje Sportschool

03 september 2008 07:00

Onlangs ben ik samen met Petra gestart op de sportschool om weer in 'shape' te komen. Maar wat een opgave is dat… Ik ben van huis uit al niet zo'n sporter, laat mij maar zingen!
Maar ik heb mezelf opgelegd om drie keer per week naar de sportschool te gaan. En eigenlijk wordt het nu al een soort verslaving. Op diverse apparatuur is af te lezen hoe lang je loopt of fietst, hoeveel je verbrandt en de hele luxe apparaten vertellen je zelfs waar je naar toe loopt…
Dus: iedere keer als we gaan proberen we over onze laatste resultaten heen te komen en dat is op zich ook weer een sport! Een sport maken van je sport, dat maakt het leuk. Ik kan het dus iedereen aanraden een sport te maken van de sport. Je zal zien wanneer je weer gaat, je echt zin hebt om je resultaat te verbeteren.
Ze werken met een puntensysteem en wekelijks gaan de te behalen punten omhoog, ook dat is weer een sport.
Pff, ik heb nog nooit in mijn leven zo vaak het woordje 'sport' genoemd, laat staan dat ik nooit in mijn leven in zo'n korte tijd zo vaak in de sportschool ben geweest! Meestal sponsorde ik de sportschool: betaalde ik een jaar en kwam drie keer!
Nu heb ik het licht gezien en sport ik om te sporten en daar maak ik dan weer een sport van! Begrijpt u het nog? Sport ze…
Tot volgende week
Liefs,
Danny Nicolay