Een muzikaal rondjeNiet zo lelijk kijken…

05 november 2008 08:00

Net voor mijn vertrek naar Turkije heb ik de nieuwe single 'Niet zo lelijk kijken' opgenomen. Het is, wat ik al eens eerder schreef, altijd spannend hoe het eindresultaat zal worden. Ik moet zeggen dat ik er zéér tevreden over ben. Het is echt weer een ouderwetse Nicolay-single geworden, die het volgens mij in ieder geval in het land goed zal gaan doen. In Turkije heb ik het voor het eerst gezongen voor het publiek, en de reacties zijn overweldigend! Ook hebben we daar meteen de clip opgenomen. Die wordt volgende week gemonteerd.
Een clip monteren is altijd een behoorlijke klus, omdat het beeldje voor beeldje in elkaar gezet moet worden en je de effecten moet gaan toevoegen. Daarbij moet er ook voor gezorgd worden dat de muziek gelijk loopt met wat ik zing op beeld. 'Lip-Sync maken', noemen ze dat. Ik ben ook bij het monteren van de clip zelf aanwezig en ook dat is altijd erg leuk om te doen. Het zijn toch puzzelstukjes die in elkaar moeten passen…
Over de nieuwe single zult u de komende weken veel horen in deze krant, want er gaat een grote actie komen waarbij we u als lezer hard nodig hebben. Waarbij u waanzinnige mooie prijzen kunt gaan winnen, maar daar later meer over.
'Niet zo lelijk kijken' dus binnenkort hopelijk vaak op de radio en televisie, en wellicht op naar de top-10?
Tot volgende week!
Liefs
Danny Nicolay