Een nieuw adres voor beauty and art

05 november 2008 08:00

ALMERE - Schoonheids- en kapsalon Keren heeft zich sinds september gevestigd aan de Diagonaal 177. De salon ligt centraal, boven de Hema. Keren de Vreede had voorheen haar salon aan huis in Almere Buiten en is blij met haar nieuwe onderkomen. "Het is ruimer dan mijn voormalige salon en heeft een schitterend uitzicht over het Weerwater."


Keren werkt alleen op afspraak. Wachten is dus niet nodig en klanten krijgen alle aandacht. Ook 's avonds een afspraak maken is mogelijk. Na een diagnose wordt in overleg bepaald welke behandeling het beste bij de huid past. De behandeling is compleet en altijd zeer intensief, de gezichts-, hals- en nekmassage is een weldaad voor de huid. Klanten van Keren kunnen zich volledig ontspannen en komen niet achteraf voor verrassingen te staan van extra kosten, want de prijs van 125 euro voor een complete behandeling is all-inclusive. Het is wel belangrijk om voldoende tijd in te plannen, als gekozen wordt voor deze behandeling, want in dat geval is Keren is minimaal 2,5 tot drie uur bezig.
Teneinde de behandeling helemaal compleet te maken, kan Keren ook het haar verzorgen. Zij heeft meer dan twintig jaar kapperservaring in binnen en buitenland. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Als introductieaanbieding ontvangen klanten bij de eerste behandeling in de schoonheids- en of kapsalon 20 procent korting.
Naast haar werk als schoonheidspecialiste en kapster is Keren ook professioneel schilderes. Meerdere van haar werken zijn te zien aan de Diagonaal. Bekijk de website www.trendy-art.com.
Schoonheids- en kapsalon Keren
Diagonaal 177
1315 XD Almere
036-7070954/06-24639424