Eerste bezorging nieuwe bezorgapp ishipit

06 april 2018 11:18

STAD Centrum – De nieuwste bezorgapp ishipit maakt het mogelijk dat ‘alles lokaal bezorgd’ kan worden. Ishipit bezorgde vorige week de eerste lunch op het stadhuis voor wethouder Mark Pol.


Sinds begin dit jaar draait in Almere een pilot om de app te testen en te verbeteren. Na de pilot in Almere wordt het platform opengegooid voor de rest van Nederland.
Het ishipit platform verbindt consumenten, bezorgers en lokale ondernemers met elkaar. Lokale ondernemers krijgen een boost door het mogelijk te maken voor consumenten om “alles” lokaal te bestellen en daarbij gebruik te maken van lokale bezorgers, die op hun beurt ook weer profiteren van het ishipit platform. Door het verbinden van alle partijen wordt gezorgd voor meer gemak en service op maat voor de gebruikers; goede en eerlijke verdiensten voor de bezorgers en een grotere afzetmarkt voor lokale ondernemers, zonder absurde commissies.
Ishipit maakt hét verschil doordat de koeriers zelf hun tarief, werkgebied en beschikbaarheid bepalen; en de gebruikers van de app kunnen op hun beurt zelf hun favoriete koerier kiezen en aangeven wat ze thuis willen laten bezorgen. Gedacht kan worden aan kleine boodschappen (bv. een pak melk, brood) voor als je zelf niet de deur uit kan, het bestellen van maaltijden of het laten kopen van een bosje bloemen/cadeautje. Alles is denkbaar en kan uitgevoerd worden door één van de koeriers uit de buurt. ishipit faciliteert in de totstandkoming van een match tussen lokale vraag naar het thuis laten bezorgen van producten en het aanbod daarvan.
Meer informatie: www.ishipit.nl