Eerste Indische Feestavond succes in Flevoland!

14 december 2009 08:00

STEDENWIJK - Om de twee maanden is er in Spotlight aan de Amsterdamweg 1 een Indische Feestavond. De nieuwe datum voor de aankomende feestavond is al bekend. Zaterdag 19 december staat in het teken van een Indische Christmas Party, met vooraf een Indonesisch Kerstbuffet vanaf 17.00 uur. De feestavond is hierbij inbegrepen.


"Verbaasd zijn we over het aantal aanmeldingen", aldus Coby de Boer, organisator van de Indische Feestavonden. "Als je naar een Indische avond wilt, is dat altijd buiten Flevoland. Uit respect voor de Indische gemeenschap is bij ons het idee ontstaan om in Flevoland Indische Feestavonden te organiseren."
"Door de zeer gevarieerde muziek van de live band Station Inn (voormalige Intruders) en ere-gast/muzikant Lex Burgersdijk, heerlijk Indonesisch eten van Garuda Baru, de intieme locatie Spotlight (mede-organisator), is de belangstelling erg groot."
Bezoek aan de feestavond: van 19.30 tot 24.00 uur. Het belooft een speciale feestavond te worden met als gastoptreden de bekende Indische dansgroep Bunga Melati.
Alleen op reservering: 036-5244573 of via info@indischefeestavond.nl en website www.indischefeestavond.nl en www.spotlight.nl.