Eerste officiële trouwerij bij Four Tops

20 mei 2009 07:00

VELUWSE KANT - Brasserie Four Tops heeft dinsdag 28 de eerste officiële trouwerij mogen beleven. Na eerst thuis opgehaald te zijn met de rondvaartboot van Almere Veertje, meerde het kersverse bruidspaar Patrick Jonkers en Rebecca Beijers aan bij Brasserie Four Tops.


Om daar in de aanwezigheid van een ambtenaar van de burgerlijke stand, familie en vrienden in het huwelijk te treden. De ceremonie verliep naar volle tevredenheid van iedereen. Het huwelijk werd in een gezellige en ontspannen sfeer voltrokken, waarbij de kinderen van Patrick en Rebecca; Rico, Naomi, Demi, Shakira en Esmee een apart getuigenboek mochten tekenen, en daarmee hun ouders fiat gaven voor het huwelijk.
Na afloop werd buiten door het bruidspaar en hun kinderen witte duiven losgelaten als bevestiging op hun huwelijk. Het bruidspaar trakteerde hun gasten daarna op een heerlijk buffet. Na afloop van de dag werden zij weer thuis gebracht met de rondvaartboot. Het was een geslaagde dag voor zowel het bruidspaar hun gasten en het team van Brasserie Four Tops.