Eerste paal Indische Toren geslagen

08 oktober 2015 10:58

NDISCHE BUURT – De eerste paal van het nieuwbouwproject de Indische Toren, aan de Evenaar in Buiten, werd afgelopen donderdag geslagen. De twaalf verdiepingen hoge Indische Toren bestaat uit 61 gloednieuwe appartementen met tuin of balkon.

I
Het project is ontwikkeld door ISPA Vastgoed uit Almere en wordt gebouwd door Van Pijkeren Woningbouw BV uit Dalfsen.
Vorige week werd de eerste paal geslagen van het, eveneens door ISPA Vastgoed ontwikkelde, nieuwbouwproject Makassar Woningen aan de Evenaar.
Volgens Patrick op den Akker van ISPA Vastgoed slaan de projecten van ISPA Vastgoed aan. “Appartementen Almeerplant (59 appartementen) is in aanbouw en wordt na verwachting vanaf januari opgeleverd, nu is de bouw gestart van de 24 Makassar Woningen is de eerste paal van de Indische Toren geslagen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.”
Binnenkort gaan er twee nieuwe interessante projecten van ISPA Vastgoed in de verkoop. “Zo wordt in Almere Poort gestart met de verkoop van achttien luxe appartementen voorzien van smart living en gaat in Almere Buiten, tegenover de tijdelijke Albert Heijn aan de Evenaar, de eerste fase van 73 woningen in de verkoop. Dit betreft twintig tweekappers en negen eengezinswoningen, met een verwachte prijs vanaf 169.500 euro."
Ga voor meer informatie en inschrijven voor de projecten naar www.ispavastgoed.nl