Eerste shirt voor Dolf JansenHardloop Trainingen Almere klaar voor Almere City Run

21 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Hardloop Trainingen Almere begon op 3 maart met een speciale groep die gericht ging trainen voor de Almere City Run op zondag 30 mei. De groep is inmiddels helemaal klaar voor de Almere City Run.


Aan de hand van stimulerende trainingen en een schema op maat wordt toegewerkt naar de 7, 14 kilometer of halve marathon van de Almere City Run. Deelnemers aan Hardloop Trainingen Almere krijgen een wekelijkse kwaliteitstraining, de mogelijkheid om op zondagochtend bij Just Run mee te doen aan de duurtraining, gratis deelname aan een testloop, een training met hartslagmeter, verkenning van het wedstrijdparcours inclusief ontbijt, een gratis functioneel hardloopshirt, leuke gadgets en tien procent korting op hardloopschoenen en kleding bij Run2Day. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een blessurespreekuur van een fysiotherapeut van de praktijk Go-Well.

Dolf Jansen

Cabaretier Dolf Jansen nam zaterdag het eerste officiële hardloopshirt van de Almere City Run in ontvangst. Jansen, hardloopfanaat in hart en nieren, kreeg het shirt uitgereikt door ACR-voorzitter Arjan Dokman. Daarna liep hij, voorafgaand aan een optreden in Schouwburg Almere, met zo'n twintig lokale hardlopers een trainingsrondje van 10 kilometer door het stadshart.
Inmiddels hebben zich ruim duizend deelnemers ingeschreven voor de individuele onderdelen van de Almere City Run, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Citymall 036. De inschrijving voor de Business Run en de School Run is onlangs gestart, en leerlingen van de basisschool kunnen zich vanaf eind deze week inschrijven voor de Kids Run. Alle onderdelen vinden plaats op zondag 30 mei, start en finish zijn op de Esplanade en het Forum.
Het officiële T-shirt van de Almere City Run, een functioneel ASICS-hardloopshirt met een groot kleurig logo van het evenement op de borst, is bij inschrijving met korting te bestellen. Tijdens het evenement is het shirt in een beperkte oplage verkrijgbaar rondom de finish in Citymall 036.
Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.almerecityrun.nl.