Eetcafé 't Lievertje valt in de prijzen

16 juni 2010 07:00

HAVEN CENTRUM - Vanwege de hoogste omzetstijging van de afgelopen periode van 'Lipton Summerchase Icetea' in Nederland, heeft eetcafé 't Lievertje aan de Sluiskade 12-14 in Almere Haven, een scooter gewonnen.


"Het mooie weer van de afgelopen tijd, de inzet van het personeel, opgeteld bij het goed presenteren (temperatuur, Lipton-glas en schijfje citroen) verklaart deze prestatie", aldus eigenaar Peter Koch. Het gezellige terras van 't Lievertje, dat zich zowel leent voor verblijf in de zon als de schaduw, de uitstekende service en het prachtige uitzicht op de haven, zal wellicht ook een rol gespeeld hebben bij deze landelijke prestatie, waardoor een door Lipton beschikbaar gestelde scooter werd gewonnen.
Overigens kan er naast lekker drinken bij 't Lievertje ook prima gegeten worden. Lunch en diner komen uit eigen keuken, waarbij kwaliteit en een betaalbare prijzen kenmerkend zijn. In de avonduren kan het 'Amsterdams gezellig' worden, door zingende barkeepers, de gemoedelijke sfeer en het prettige publiek dat zich aangetrokken voelt door dit eetcafé. "Wellicht dat we dit jaar een weekend dicht moeten, de jaarprijs is immers een weekend Ibiza", besluit Peter lachend. Deze prijs zal aan het eind van het jaar pas worden uitgereikt, waardoor de levensgenieters in Almere voorlopig nog kunnen genieten van een bezoek aan deze veelzijdige horecazaak.