Eigenaresse beautysalon ontkent geruchtenNieuw gezicht voor Jacqueline Verhey?

24 september 2008 07:00

ALMERE - De geruchten worden steeds luider dat Jacqueline Verhey een nieuw gezicht krijgt. De eigenaresse van beautysalons in het Gooi en Almere heeft officieel nog niet op de berichten gereageerd.


Via betrouwbare bronnen is de redactie van Almere DEZE WEEK op de hoogte gebracht van de plannen van Jacqueline Verhey. Geconfronteerd met de berichten, ontkende Verhey telefonisch in alle toonaarden. Ook de fotograaf van deze krant ging tevergeefs op pad. Hij trof de bekende Almeerse aan vlak bij haar salon aan de Toon Hermansstraat, maar Verhey wilde niet herkenbaar in beeld.
Het zou een bijzondere primeur zijn wanneer de bekende Jacqueline Verhey een compleet nieuw gezicht zou krijgen. Medewerkers van haar Beauty Instituut laten weten dat Jacqueline Verhey tot haar spectaculaire daad is gekomen om landelijke bekendheid te krijgen. "Ze is absoluut trendsettend met metamorfoses, maar een héél nieuw gezicht hadden wij ook niet verwacht", aldus een medewerkster die liever anoniem wil blijven. "Jacqueline kennende pakt ze hiermee landelijke bekendheid. Daar is het haar om te doen."

Productlijn

Een trouwe klant van Jacqueline Verhey bevestigt het verhaal van de medewerkster. "Jacqueline is een kei in haar vak. Ze heeft bij mij ook al eens laten ontvallen dat ze landelijk wil doorbreken. Ze vertelde toen ook van een eigen productlijn die ze landelijk wil gaan opzetten. Tja, het is een persoonlijkheid. Een Almeerse die een eigen productlijn gaat opzetten. Dat is toch wat bijzonders hè?"
Vlak voor het ter perse gaan van deze krant heeft de redactie nog contact gezocht met Jacqueline Verhey. "Knap journalistiek werk", was haar reactie. "Maar ik geef nog geen commentaar. Wacht gewoon maar rustig af. De komende dagen wordt alles duidelijk."