Elke dansles is een feest bij De Happening

14 januari 2009 08:00

ALMERE - Almeerders die willen kennis maken met De Happening, kunnen zaterdag 17 januari om 19.30 uur een gratis proefles stijldans krijgen en aansluitend genieten van een gratis intro-avond vanaf 20.30 uur. En er zijn nog meer mooie aanbiedingen.


Bij Dans- en feestcentrum De Happening leert iedereen dansen in een gezellige omgeving en leuke sfeer. Naast de kennismakingsles van 17 januari is er dinsdag 20 januari om 18.45 uur een gratis proefles stijldans.
Ook voor Lord of the Dance is er een gratis proefles: op donderdag 29 januari om 19.00 uur. Als de proefles bevalt, kan iedereen zich meteen inschrijven en meedoen. Meer informatie over de proeflessen: www.dehappening.nl onder 'Uit? Dansen!'.
Nog nooit dansles gehad? De Startersclubs zijn op meerdere avonden per week gepland (zodat deelnemers van avond kunnen wisselen, als dat een keer beter uitkomt) en deze starten in de week vanaf 25 januari.


Partner gratis mee!

De Happening biedt een fantastische actie voor iedereen die wil beginnen met stijldansen: iedereen die zich inschrijft voor Stijldans en begint bij het begin (Startersclub) mag gratis zijn danspartner meenemen. In no-time leren de deelnemers samen te swingen op de leukste muziek met ballroom- en latijns-amerikaanse dansen zoals quickstep, chachacha, tango en jive; een compleet pakket met acht verschillende dansen.
Al eerder dansles gehad? Er zijn gevorderdenclubs op verschillende niveaus op elke avond in de week. Overleg gerust met De Happening.
Ben je op zoek naar een danspartner? Kom dan snel langs bij De Happening om gebruik te maken van het gratis Transfersysteem. Leeftijd en niveau van dansen maakt niet uit, veel deelnemers hebben met dit systeem al een danspartner gevonden.

Voor meer informatie

Danscentrum De Happening, gevestigd in Sportcentrum Centre Point aan de Koninginneweg 1 in Almere Stad. 036-5304494 of 06-28584424, of mail: info@dehappening.nl, www.dehappening.nl. (Foto: aangeleverd)