Empowermenttraining voor vrouwen

04 april 2012 05:00

PARKWIJK – Welzijnsstichting De Schoor start maandag 7 mei met een traject voor vrouwen die hun talenten voor vrijwilligerswerk of de arbeidsmarkt zichtbaar willen maken. Tijdens de ‘empowermenttraining’ leren vrouwen met verschillenden culturele achtergronden hun talenten (her)kennen en benutten.


De training voor vrouwen met verschillenden culturele achtergronden duurt twaalf weken en wordt elke maandagochtend van 9.00 tot 12.00 uur gehouden in buurtcentrum Parkwijk aan de Haagbeukweg 42. De Schoor biedt deze training jaarlijks aan. Afgelopen jaren bleek de empowermenttraining een groot succes.

Voor wie?

De training is bestemd voor vrouwen die een geen (betaald) werk hebben, of een tijdje niet hebben gehad. Zij moeten graag hun talenten willen inzetten voor vrijwilligerswerk, een betaalde baan, een opleiding volgen of hun passie uitbuiten. Maar ze weten niet precies hoe dat aangepakt kan worden of vinden het lastig om te vertellen waar ze goed in zijn. Tijdens de training leren deelnemers wat ze allemaal in hun mars hebben en hoe ze daarmee daarmee een plek op de arbeidsmarkt kunnen vinden.
Wat verwachten we van deelnemers?

Deelnemers moeten gemotiveerd zijn en een omslag maken in hun eigen leven door zich te willen ontplooien.
Wie zich aangetrokken voelt tot deze interessante training, is van harte welkom. Deelname kost 50 euro. Voor inlichtingen en aanmelden Judy van der Wekken: 06-42741970 of e-mail: vanderwekken@deschoor.nl.