Enjoy an active life'Gratis 14 dagen op proef' **-actie groot succes

12 november 2008 08:00

LELYSTAD - Enige weken geleden is Enjoy an active life in Lelystad (gevestigd op de Palazzo, naast de Intratuin) begonnen met de actie: Gratis 14 dagen op proef** voor alle fitness apparatuur in de winkel en dit hebben ze gemerkt ook.


Veel mensen maken op dit moment gebruik van de actie en hebben positief gereageerd op het initiatief van deze specialist op fiets-, thuis fitness- en wandel en hardloopgebied. Ook voor Almeerders is Enjoy een interessante optie.
"Veel consumenten kwamen in de winkel met het idee dat het mooi zou zijn indien ze de apparatuur voor een tijdje konden uitproberen om te zien of men thuis trainen echt leuk zouden vinden en daarop zijn we ingesprongen met deze actie", zegt Eddy Meerens van Enjoy an active life. "Een fitness apparaat thuis stelt een ieder in de gelegenheid om te trainen op ieder tijdstip van de dag en zodra je er een vaste planning voor maakt dan merken we dat er veel meer gesport wordt door onze klanten dan dat ze naar de sportschool moeten rijden.

Populair

Thuis trainen wint op dit moment enorm aan populariteit in Nederland en dat mensen door middel van meer te bewegen kwalitatief beter en ook langer leven, is bij steeds meer mensen bekend.
Enjoy an active life helpt graag een ieder die wat meer wil gaan bewegen en nodigt bij deze dan ook een ieder uit om het gewoon eens te proberen en als echte Nederlanders zeggen we dan: Waarom niet, het is toch gratis!!
(** zie voorwaarden in de winkel en of op www.enjoy-online.nl). (Foto: aangeleverd)