Entertainment en muziek op Stadhuisplein

28 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - De stichting 'Almere, daar zit muziek in!' is dit jaar mede verantwoordelijk voor de activiteiten op het Stadhuisplein. Er is een gevarieerd programma entertainment en muziek samengesteld. Ook zijn er lekkere hapjes en drankjes.


De hoofdact op 29 april bestaat uit een meezingfestijn voor alle inwoners. Onder de naam 'Nederland Zingt Mee' heeft iedere Almeerder de kans om uit volle borst mee te zingen met liedjes die iedereen kent. De burgemeester zal er zijn om een bijdrage te leveren.
Michel Bak sluit de avond af om 24.00 uur. Hij is een bijzondere zanger. Vele podiums heeft hij mogen betreden en hij geniet daar met volle teugen van.

Met z'n allen tegelijk

Vrijdag 30 april is er van 12.00 tot 14.00 uur kinderentertainment met Clown Menno en een kinder drive-in show. Van 14.00 tot 19.00 uur is er de live-band D-SHARP met muziek van 2000 tot nu. De band D-SHARP organiseert op Koninginnedag een 'flashmob' op het Stadhuisplein in Almere. Een flashmob is een dans die door veel mensen tegelijkertijd wordt uitgevoerd. Kijk voor meer info op http://d-sharpcoverband.net.
De bandleden roepen Almeerders op om 's middags om 15.30 uur gezamenlijk op het nummer Black and White van Michael Jackson te dansen. De pasjes worden door een dansschool bedacht en rondgestuurd via sociale netwerken op internet. Met de flashmob wil D-Sharp laten zien dat Almeerders verbonden zijn met elkaar. De rest van de dag wordt er afgewisseld met optredens van toonaangevende lokale artiesten waaronder George Lotze, 2-Force, Kleine Benny en Ronald Meijer.