Esther van Esther's Bruidsshop:"Een stralende bruid is de kroon op mijn werk"

22 oktober 2009 07:00

MARKERKANT - Esther's Bruidsshop aan de Markerkant bestaat zes jaar. Eigenaresse Esther Roelofs organiseert daarom op zaterdag 31 oktober van 10.00 tot 16.30 uur een open dag, met een mini-bruidsbeurs voor alle toekomstige bruidjes. Er is een lekkere high tea, bezoekers kunnen bruidstaarten proeven en een visagiste maakt die dag bruiden op en verzorgt het haar.


Esther heeft naast de allernieuwste trouwjurken ook een ruime keuze outlet en low-budget trouwjurken van het vorig seizoen tegen zeer lage prijzen. Esther: "Sinds vorig jaar ben ik ook begonnen met herenkostuums, die de aankomend bruidegom dan perfect kan afstemmen op de jurk van de bruid."
Naast de jurken en kostuums voor volwassenen heeft ze ook een ruime collectie betaalbare kinderbruidskleding. "Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij in de winkel prettig voelen. Het is gezellig en laagdrempelig, mensen kunnen zonder afspraak komen kijken en passen en mogen van mij zonder problemen foto's maken of aan de jurken komen. Het gaat toch om een van de belangrijkste dagen van je leven, waarbij de bruid zich prettig moet voelen in de jurk. Als de bruid straalt, is dat echt de kroon op mijn werk."

Esther's Bruidsshop

Markerkant 12.03.09
036-5344763
www.bruidsshop.nl