Even voorstellen: Anja Burgers makelaardij

14 februari 2010 08:00

ALMERE - "Ik ben Anja Burgers, ik heb meer dan 10 jaren in Almere in de makelaardij gewerkt. Ik ken deze markt op mijn duimpje. Vaak heb ik hierbij gedacht: "Als ik nog eens zelfstandig makelaar word, ga ik het anders doen".


"De reden is dat ik van mening ben dat de klant beter geholpen kan worden als er meer tijd en aandacht beschikbaar is", zegt Burgers. "Nu ik zelfstandig ben, heb ik de kans om dit ook werkelijk te doen. Mijn hoofddoel is het bereiken van een uitstekende klanttevredenheid. Dit doe ik door de klant goed van dienst te zijn en niet op mijn horloge te kijken. Tevreden klanten leiden tot mond-tot-mond reclame, de beste reclame die je wensen kunt. Daarnaast hanteer ik zeer scherpe tarieven, dit kan ik doen door mijn kosten laag te houden. U zult mij niet vinden in een duur kantoorpand in het centrum van de stad. Ik garandeer iedere klant een uitstekende persoonlijke benadering, een goede prijs en (tevens mijn motto) Afspraak is Afspraak."
Voor elke geslaagde transactie doneert Anja Burgers Makelaardij 50 euro aan het Dierenasiel Almere. Meer informatie: www.anjaburgersmakelaardij.nl of bel 06-53925255.