Evenaar Festival programmeert nog meer artiestenJochem van Gelder bijt spits af

07 april 2010 07:00

BUITEN CENTRUM - Het Evenaar Festival heeft zaterdag 29 mei rond de officiële opening van het evenement aan de Evenaar in Almere Buiten Jochem van Gelder geprogrammeerd. Hij heeft een eigen show die hij rond 12.00 uur begint.


Jochem van Gelder is sinds de jaren '90 een van de bekendste en best bekeken televisiepresentatoren van Nederland. Zijn programma Praatjesmakers scoort binnen de programmering van Nederland 1 standaard in de Top 5 van best bekeken programma's. Interactie met kinderen, waarbij het Entertainmentgehalte vooral ook voor de ouders aanwezig is door juist de kinderen te respecteren en kinderen te laten zijn, is Jochems handelsmerk.
Ook Milton treedt op in Almere Buiten tijdens het Evenaar Festival. Als zanger/componist scoorde Milton met de groep 'Romeo' ongekende successen, zowel binnen als buiten Nederland. Vier jongens met een internationale sound/composities en dus hits, die tot op de dag van vandaag met grote regelmaat op radio worden gedraaid. In januari 2010 is zijn nieuwe single 'Yeah Yeah' uitgekomen. Milton is een van die artiesten die kan putten uit een lijst eigen hits en wereldrepertoire.
De derde artiest die 'ja' heeft gezegd tegen het Evenaar Festival is Dewi. Zij dankt haar bekendheid aan haar deelname aan Idols in 2005 en afgelopen maanden aan Popstars. Eerst was zij de Mystery Guest en na alle rondes te hebben doorlopen deed zij als zichzelf mee. Ze haalde de laatste ronde en moest slechts drie finalisten voor zich laten gaan. Na Idols kwam haar eerste solo-album uit (oktober 2003), genaamd 'Know Me'. Hieruit kwamen maar liefst twee hits voort: 'Left of Center' en 'Amazing'.
Voor meer informatie op www.evenaarfestival.nl.