Exclusieve en duurzame Norhtgo deurenFeestelijke Open Dag bij Mondaine Parket en Interieur in Almere

03 september 2008 07:00

ALMERE - Mondaine Parket en Interieur aan de Markerkant 1303c in Almere Stad viert op zaterdag 6 september een feestelijke Open Dag, met diverse activiteiten en aantrekkelijke aanbiedingen voor iedereen. Kom ook naar deze Open Dag, en maak kennis met de duurzame houten deuren van Norhtgo en vind een passende deur voor de woning. De koffie staat klaar er ligt een kleine attentie te wachten.


Op zoek naar een nieuwe voor- of achterdeur, een binnendeur of een garage- of poortdeur? Dan is een bezoekje aan de Open Dag bij Mondaine niet te missen. Hier is de complete en uitgebreide deurencollectie van Norhtgo Deuren te vinden, dé Nederlandse deurenfabrikant uit Katwijk.
Norhtgo Deuren maakt al ruim tachtig jaar met veel aandacht en zorg de mooiste duurzame, houten deuren. De deurenfabrikant uit Katwijk maakt ruim 250 modellen buitendeuren en nog eens 250 modellen binnendeuren. Ze levert elke deur in alle maten. Norhtgo maakt schitterende en unieke deuren door moderne technieken te combineren met ambachtelijk handwerk. Ook maakt Norhtgo Deuren, aan de hand van een eigen ontwerp, exact de deur die de klant voor ogen heeft. Een exclusieve deur, waar alle buren jaloers op zullen zijn.

Verrassende Acties

Klanten kunnen tijdens de Open Dag profiteren van opmerkelijke klantenacties. Zo kunnen klanten profiteren van een gratis professionele schilder die de voordeur aflakt, een gratis politie-keurmerk driepuntssluiting of gratis buitenverlichting, zodat de nieuwe Norhtgo-deur nog beter tot zijn recht komt. De voordeur is immers het visitekaartje van iedere woning. Deze acties gelden de hele maand september.
Kwaliteit

Norhtgo Deuren staat voor kwaliteit. Daarom wordt gekozen voor de beste verkoopadressen. Mondaine in Almere verdient dit predicaat overtuigend. Norhtgo Deuren is daarom trots op de samenwerking met deze firma. In een prachtige showroom wordt een compleet assortiment aan deuren aangeboden en worden klanten van deskundig advies voorzien. Een betrouwbaar adres!
Mondaine Parket & Interieur

Markerkant 13-03C
1314 AL Almere
036-5297711
info@mondaine-almere.nl
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.30 uur, donderdag tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur